Social media marketing voor Salens Motors

Salens motors is een officiële verdeler van Jaguar en Land Rover in West-Vlaanderen. Ze zijn al meer dan 35 jaar actief in Brugge en in Gits (Roeselare).

Sociale media als verkoopkanaal?

Salens was niet echt actief op sociale media zoals facebook en instagram. De pagina’s waren hierdoor statisch en onaantrekkelijk. Door onze tussenkomst hebben we de posts op facebook en instagram een goede boost gegeven.

Dit zorgde voor een dynamischere pagina met meer interacties tussen de klanten en de garage. Hierdoor werd het mogelijk om via de pagina ook hun 2dehands wagens in de kijker te brengen waardoor ze makkelijker verkocht kunnen worden.

Cijfers om trots op te zijn

Dankzij onze tussenkomst hebben we het bereik van de posts kunnen laten toenemen, de aantal weergaven van de berichten, maar vooral voor ons belangrijk, de betrokkenheid bij de berichten.

Door de betere interacties werd het mogelijk om promoties en reclames op maat van de klant te maken en voorzien. Dit alles organisch en zonder geld te geven aan advertenties.

Hoe het verder zal verlopen

Doordat we elke dag kijken naar wat er veranderd binnen de wereld van sociale marketing zijn we altijd bezig met nieuwe strategieën & plannen van aanpak af te toetsen met onze klant.

Hierdoor spelen we in op de veranderende markt en kunnen we voor Garage Salens een blijvende groei in publiek en interactie garanderen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *