Website

Een website is tegenwoordig een digitale showroom. Dat weten wij bij The Summit maar al te goed. Wij combineren een prachtig design concept, gebruiksvriendelijkheid en up-to-date SEO om uw website naar de top te brengen!

Webshop

U wilt uw zaak en producten in de online spotlight zetten? Maar u denkt dat u de concurrentie van Coolblue en Bol.com niet aankan?

Dan zit u er helemaal naast! Met onze jaren aan inhouse ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat uw producten en shop de online spotlight krijgen die ze verdienen.

Deze bedrijven hebben door ons een prachtige website
Prachtige ontwerpen

U bent natuurlijk niets met een goed vindbare website als u geen goed ontwerp heeft. Hier begint het namelijk pas.

Een goed ontwerp stelt de klant gerust en een snellere/betere conversie.
Een slecht ontwerp zorgt ervoor dat de klant u wantrouwt!

U kan kiezen voor een carte blanche of u geeft ons uw huisstijl mee, wij gaan hier dan mee aan de slag. Van speels tot professioneel, alles is mogelijk!

blog-thumbnail-7
blog-thumbnail-8
Optimalisatie tot in het laatste detail

De tijd dat u 100 keywords op een blanco pagina kon plaatsen is al lang gepasseerd. Google, Bing en Yahoo hebben geen genade meer en het is nodig dat uw website tot in het laatste detail op punt staat! Kleine fouten kunnen ervoor zorgen dat uw website als niet betrouwbaar overkomt in de ogen van Google. Onze medewerkers hebben al enkele jaren ervaring met de aanpassingen die Google invoert en leren bij waar nodig.

Van uw HTTPS beveiliging tot de alt-tekst op uw afbeeldingen wij zorgen ervoor dat alles klaar staat en u zich nergens zorgen over moet maken!

Mobiel vriendelijk

Al onze websites worden standaard responsive opgebouwd. Dit wil in het kort zeggen dat uw website optimaal weergegeven zal worden op tablets en smartphones en verschillende schermgroottes. Dit betekent goede leesbaarheid, hogere scores in Google en een snelle laadtijd op 3G & 4G (binnenkort zelfs 5G)

siliconbe

Zeg hallo!

We horen graag uw ideeën, suggesties, feedback of vragen.

+00 32 9 274 37 70